inktvis
HALFVOLKOREN TARWE
Verpakking
Disponible en vrac
Vos pâtes belges portent désormais un nom… Belpasta !
Volgens de legende werd tagliatelle uitgevonden door een kok in 1487 in Bologna voor de bruiloft van Lucrezia Borgia. De kok werd verliefd op het kapsel van de jonge vrouw en mecenas en besloot een pasta te maken die op haar leek.
De lichtheid van onze tagliatelle is te danken aan de dikte van 0,6 mm, verkregen door extra laminering. Voor de productie ervan zijn 2 machines nodig, een extruder-mixer waar men 5% inktvis toevoegen en een lamineermachine die de dikte bepaalt en de tagliatelle op lengte snijdt. Daarna komt het handwerk om ze goed op te hangen aan de tralies om een optimale droging en minimale breuk te garanderen.
Drogen: +- 20u (het drogen is belangrijk zodat ze niet breken tijdens het hanteren en koken
inktvis
HALFVOLKOREN TARWE
Verpakking
Disponible en vrac
2 – 4 min
250 gram
Bewaar gerust wat van het kookwater om toe te voegen aan u saus of in u pasta zodat ze minder kleven.
© 2022 Belpasta // Website designed by Arkam.be / Cookiebeleid (EU)